Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Luxusní potahy MABO

Pro kolekci matrací MABO ,jsme zvolily unikátní luxusní potahy , tyto mají speciální vlákna zabraňující tvorbě a šíření roztočů , výzkytu hub , redukce UV-záření , zabraňující vzniku statické elektřiny a podobně.

Nicméně posuďte sami :

  • AMICOR

     

- Matracová pletenina se speciálním vláknem obsahujícím látku Amicor. Amicor udržuje Váš potah hygienicky čistý a bez alergenů. Vlákno pomalu uvolňuje tolik působící látky, kolik je právě potřeba.
Vlákno s Amicorem obsahuje bezpečnou zdraví neškodnou přísadu a je velmi lehké. Jádro vlákna se chová jako reservoár, který stále obnovuje účinky na povrchu vlákna a odolává praní i času.

 

  • BAMBUS 

snímatelný potah, plošně prošitý polyesterovým rounem. Pratelný na 60 C. Potah s děliteným zipem s možností praní pouze jedné poloviny. Tato matracová pletenina obsahuje bambusové vlákno, které je extrahováno přímo z bambusového stébla. Bambusové vlákno dodává potahu příjemnou měkkost a pevnost.

Dokáže ve větší míře přijímat vlhkost a odvádět ji do okolí. Vytváří tím optimální mikroklima.

Příplatkový luxusní potah je součástí matrace a nelze jej za výše uvedenou cenu objednat samostatně.Tento potah lze objednat pouze k výrobkům MABO.

 

  • ONE4ALL

       

 

- One4all je multifunkční potah, jehož vlastnosti pomáhají k vytváření zdravého a komfortního spaní. Zejména alergiemi trpícím, ale také zdravotně uvědomělým uživatelům poskytuje one4all ochranu při spánku, která představuje především antibakteriální účinky a positivní infračervené záření doplněné bariérou proti UV-A a UV-B záření a zamezení elektrostatického výboje při kontaktu. Princip potahu one4all se zakládá na :
- stimulaci látkové výměny u uživatele
- hubení škodlivých mikroorganismů
- zamezení vzniku statické elektřiny díky snížení povrchového tření
- absorpci škodlivého UV-A a UV-B záření

 

  •  AEGIS

      

- Koncept aegis technologie spočívá v „inteligentní“ , funkční tkanině. Její individuální účinky nabízejí svěžest, komfort a hygienu.
Jinými slovy: poskytuje poskytuje blažený pocit. To jsou charakteristické znaky, které příznivě působí na konečného uživatele. Tato technologie ničí mikroorganismy fyzikální cestou při doteku.  Výhody:
- omezuje růst bakterií a hub
- hlavní příčina problémů se zápachem textilií
- kontroluje výskyt prachových roztočů díky likvidaci určitých bakterií, nepostradatelných v potravinovém řetězci
- nezatěžuje životní prostředí a nepřenáší se na jiné povrchy nebo na pokožku
- nezpůsobuje mutace mikrobů

 

  • SILVER  

       

- Potah Silver Protect se skládá z třívrstvé látky (70% polyester, 30% viskóza) o hmotnosti 330 g/m2, polyesterového rouna o hmotnosti 300g/m2 a netkané textilie. Látka je upravena technologií Silver Protect, při které se do látky napustí nanočástice stříbra. Takto upravená látka má antibakteriální účinky. Testy prokázaly, že touto úpravou došlo ke zničení 95% škodlivých mikrobů. Tento potah je tedy zvlášť vhodný pro alergiky, je příjemný na omak a velmi dobře prodyšný. Úprava látky stříbrem je zachována i po vyprání látky.

 

Všechny tyto potahy jsou luxusní a lze je rozdělit na dvě poloviny a vyprat.

 

 

Jak si vybrat správnou matraci?

Mnoho lidí se den co den těší na chvíli, kdy si po dlouhém a namáhavém dni v práci budou moci odpočinout, poležet a zdřímnout si ve své posteli. Proto informace, že v posteli strávíme třetinu našeho života, není až tak překvapující. Za zmínku stojí i rapidně se zvyšující počty lidí, které trápí bolesti páteře. Na to, abychom předešli různým bolestem či zdravotním problémům, a tak si zlepšily kvalitu našeho života, je jednou ze základních věcí umět si vybrat správnou matraci a kvalitní rošty do postele.

V zásadě platí při výběru tři zásady, které zohledňují vaši výšku, hmotnost a také preferovanou polohu na spaní. Proto se nebojte, pokud vám obchodníci budou chtít vypočítat váš index tělesné hmotnosti (známý jako BMI), protože právě toto číslo mluví o zátěži matrace vaší hmotnosti a tím usnadňuje výběr ideální matrace pro vás.

Pokud je vaší oblíbenou polohou na spaní poloha na boku, měli byste dbát na to, aby byla vaše páteř ve vodorovné poloze. Tu zaručíte jen kvalitní matrací, protože kdyby byla vaše matrace příliš měkká, udržení této polohy není možné a při otáčení pocítíte potíže. Při příliš tvrdé matraci budete mít naopak zvýšenou potřebu otáčet se kvůli pocitu nepohodlí.

Co se týče velikosti matrace, platí, že by měla být minimálně o 10 cm delší než je vaše výška.

Při koupi matrace byste si měli všímat jejího složení. Nejlepší je samozřejmě použití přírodních materiálů, které se umí nejlépe přizpůsobit vlastnostem lidského těla, a tím zajistí ideální komfort pro váš spánek.

Na matrace se kladou tři velmi důležité požadavky, které souvisejí s tím, aby byla matrace prodyšnáantibakteriální a antialergická.

Jelikož naše tělo pracuje i v noci, je přirozené, že se potíme. Pocení je velmi individuální, avšak v průměru můžeme říkat, že v noci vypotíme nejméně půl litru potu. Proto by měla náš matrace splňovat kritérium prodyšnosti, aby postel nezůstala vlhká a necítili jsme se nepříjemně. Pokud je míra vašeho pocení zvýšená, nejlepší možností bude pro vás koupě snímatelných potahů, které se dají v případě potřeby kdykoliv vyprat, případně vyčistit.

Každým rokem přibývají pacienti, kteří trpí různými typy alergie a zvýšenou citlivostí zejména na prach a roztoče. Jejich přítomnost se nám nikdy nepodaří odstranit úplně, ale jejich koncentraci můžeme alespoň částečně snížit. Pokud si uvědomíme, že roztoči se nacházejí všude, tedy i v naší ložnici a zohledníme již zmiňovaný fakt o množství času, který strávíme v posteli, je požadavek na antibakteriální matraci přímo nevyhnutelný.

Při výběru antialergické matrace bychom se měli určitě poradit s odborníkem a nedívat se až tak na cenu. Vaše zdraví a klidný spánek vám to určitě vynahradí.

Kvalitní a přesto levné matrace

Naše firma dodává kvalitní a přitom cenově dostupné matrace. Nemusíte se tedy obávat výběrů matrací a roštů v našem obchodu. Uvědomujeme si, že kvalitní matrace je klíčová pro zdravý a posilující spánek, ovšem stejně tak je důležitá i cena matrací, roštů a postelí. Snažíme Vám ve všech těchto ohledech vyhovět.

 

elektrik panosu

tcld.net