Hodnocení obchodu na Zboží.cz

Lůžkoviny - přikrývky a polštáře - Přikrývka SYMPHONY NATUR 300g-ZIMNÍ

Vyberte variantu

  Rozměr Cena
Rozměr: ZIMNÍ 135x200 Cena: 2306,-
Rozměr: ZIMNÍ-PRODLOŽENÁ 135x220 Cena: 2482,-

Výrobce:MABO
Záruka:2 roky
Dostupnost:skladem
Kód:MA210SY300Z
Kategorie:Lůžkoviny - přikrývky a polštáře >

Popis:

Luxusní lehká přikrývka, antialergická, možnost praní na 60 st.C.

Luxusní přikrývka SYMPHONY NATUR 300g-zimní

Pro vývoj lůžkovin SYMPHONY byly použity materiály s mimořádnými vlastnostmi, které nám umožňují vytvořit vysoce hodnotné produkty, jež v mnoha ohledech předčí výrobky dostupné na trhu.

Možnost praní na 60°C

rozměr : 135 x 200 cm a prodloužená verze 135 x 220

Hlavní předností přikrývky SYMPHONY NATUR je termoregulační schopnost, mimořádná lehkost a splývavost. Přikrývka uživateli rychle dodává příjemnou pohodu a výrazně omezuje pocení. Přikrývka je vyrobena pouze z přírodních materiálů - výplň je ze směsi lyocelle a kapoku. Povrch tvoří příjemná jemná 100% bavlna s luxusním vzhledem.

  • Lyocell (viskóza) se na dotek podobá hedvábí a struktura připomíná polyester, chladí jako len a hřeje jako vlna. Vyniká mimořádnou absorpční schopností a lehkostí. Až 70% vlhkosti, kterou tělo během spánku uvolní lyocell příjme a následně uvolní do okolí. Tím je zaručeno optimální - suché mikroklima.
  • Kapok je vlákno získané z tobolek divoce rostoucího stromu kapoku vlnatého. Tento výjimečný materiál vyniká vysokou vzdušností, elasticitou a odolností. Jeho termoregulační schopnosti zajistí během chladných ročních období rychlé teplo a v letním období vzdušnost a lehkost. Díky těmto vlastnostem přikrývka nemusí být příliš hrubá a těžká. Zvláštností je také obsah hořké látky, která umožňuje alergikům klidně spát. Velmi efektivně totiž odpuzuje roztoče a omezuje jejich růst. Kapok je také mimořádně odolný proti napadení plísněmi.

Přikrývku SYMPHONY NATUR dodáváme ve dvou provedeních - zimní, s výplní 300g/m2, a letní, s výplní 150g/m2. V nabídce máme také polštář s kapokem.

 

 

 

Související produkty:

ObrázekPopis 
Polštář SYMPHONYPolštář SYMPHONY
Kód: MA21001P
Luxusní polštář s lyocelem a kapokem, možnost praní na 60 st.C
Cena od: 1297,-
Přikrývka letní SYMPHONY NATUR 150gPřikrývka letní SYMPHONY NATUR 150g
Kód: MA210SY150L
Luxusní lehká přikrývka, antialergická, možnost praní na 60 st.C.
Cena od: 2224,-
NOVINKA
Přikrývka SYMPHONY NATUR 300g-zimní

Kontaktní formulář

Jméno a příjmení:
Email:
Text: